Hogyan lehet csatlakozni?

 

 

A Felelős Fordítókhoz a fordit.hu fordító- és tolmácsközösség tagjaként, a meghirdetett irányelvek elfogadásával lehet csatlakozni. A mindenkori irányelvek elfogadója a www.fordit.hu oldalon jelezheti csatlakozási szándékát.

A csatlakozás menete: a belépést követően az ADATMÓDOSÍTÁS menüpont SZAKMAI TAGSÁGOK alpontjában tegyen pipát a FELELŐS FORDÍTÓ sor előtti jelölőnégyzetbe.

Ha a csatlakozó fordit.hu tagsággal rendelkezik és a fenti módon jelezte az irányelvek elfogadását, akkor a neve automatikusan megjelenik a Felelős Fordítók listájában.

Felelős FordítóA Felelős Fordító védjegy logóját a fordító jogosult elhelyezni saját névjegyén, weblapján. A logó a www.felelosfordito.hu weboldalról letölthető. Az interneten történő elhelyezéskor a logóra a www.felelosfordito.hu link helyezhető.

A Felelős Fordító aktuális logója letölthető INNEN.

Weboldalba történő elhelyezéshez szúrja be az alábbi kódrészletet:
<a href="http://www.felelosfordito.hu/" target="_blank"><img border="0" alt="Felelős Fordító" title="Felelős Fordító" src="http://www.felelosfordito.hu/images/felelos-fordito-2017.png" align="right" width="100" height="100"></a>